Stocktanks

Stocktanks worden officieel in Amerika gebruikt als drinkbak voor vee (livestock). De trend is daar dan ook ontstaan om een stocktank te gebruiken als zwembad.

Als u op zoek bent naar een duurzaam en mooi alternatief voor een plastic zwembad, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

De stocktank wordt gemaakt van geperste staalplaten en worden daarna gegalvaniseerd. Door deze keuze in materialen zijn ze uitstekend geschikt om lang buiten te staan, in alle weersomstandigheden. Daarnaast is de stocktank een stoere eye-catcher voor in uw tuin!

Waarom een Stock Tank van Het Sas Exterieur? Onze Stock Tanks zijn vervaardigd in de Verenigde Staten door Hastings, zij produceren sinds 1910 de beste Stock Tanks van de VS en ver daarbuiten. Daarom zijn ze de meest duurzame die je kan verkrijgen. Het gegalvaniseerd staal is 0,5cm dikker dan alle andere Stock Tanks op de markt en kunnen tegen een stootje en ze kunnen alle weersomstandigheden aan.

Een Stock Tank bij ons aanschaffen zal je dus jaren plezier geven en weinig onderhoud.

Ze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn makkelijk op te slaan: Je kan ze overal kwijt, van een klein terras tot een grote tuin. In de winter dek je hem af, gebruik hem als bijv. houtopslag, of rol hem uit het zicht!

Ze zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen.

De stock tank is trendy en voegt stijl toe aan je leefomgeving: 


Een Stock Tank past in elk exterieur!