Over Het Sas Exterieur

Het Sas Exterieur is een jong bedrijf dat zich heeft gericht op de verkoop van Hastings-Original StockTanks. 

Daarnaast bent u bij mij aan het goede adres voor advies en styling van buitenverblijven of het huren van een totaal aangeklede Glamping-tent op gewenste locatie. 

 

Design, interieur/exterieur heeft me altijd al geïnteresseerd. Na een zoektocht naar een gaaf zwembad voor mezelf,  wat groot genoeg is, weinig onderhoud nodig heeft, waar je geen vergunning voor nodig hebt, betaalbaar is en wat er super cool uit ziet ben ik terecht gekomen bij de ‘Stock Tank’.

De tanks die midden op de grote weilanden van Amerika te vinden zijn, bedoeld om het vee van water te voorzien. Sinds een aantal jaar is de stock tank daar enorm populair als zwembad.

Meteen was ik verliefd en met mijn agrarische achtergrond past dit natuurlijk enorm goed bij mij!


De naam heb ik aan mijn afkomst te danken, ik ben namelijk geboren en getogen op een boerderij op ‘Het Sas’ in Alphen Noord-Brabant. Een mooie groene omgeving, waar ik veel liefde voor natuur en dier heb ontwikkeld. En waar ik ook elke hete zomer op zoek was naar verkoeling in zelf afgegraven kuilen in het land met zeil en water erin, polyester bakken die niet gebruikt werden waar we water in lieten lopen, maar ook drinkbakken van koeien of paarden, meestal zijn dat in Nederland oude badkuipen…


Dus eigenlijk ben ik terug bij af: Het speelse meisje dat enorm enthousiast raakt bij een goed plan om af te koelen in een, in dit geval voor agrarisch bedoelde doeleinden, maar super stoer bad!

Ik hoop dan ook dat mijn enthousiasme u ook raakt, laat uw fantasie zijn werk doen, met een Hastings Original Stock Tank kunt u alle kanten op!


Heeft u vragen over de stocktank, wilt u styling, advies of een echte Glamping in eigen tuin met misschien wel een hottub? Contact opnemen mag altijd via info@hetsas.nl

 

Vergeet niet de webshop in de gaten te houden, want er zijn altijd meer goede ideeën in verwerking 😉Yvonne de Jong.