Glamping

‘Full service van set-up tot afbraak!’

Op een veilige manier vakantie vieren in eigen land? In eigen tuin, bij je knuffelcontact, of gewoon op een camping!? Dat kan knus en zonder gedoe in de bij ons te huren ‘Glamping-Tent’!


Voor een gezellige opstelling reken je op een doorsnee cirkel van minstens 6 meter op een grasbodem. Wij verzorgen de totale opbouw, gezellige boho aankleding en hottub indien gewenst!

Glamping Basis Pakket

De sfeervol ingerichte tent wordt geplaatst op gewenste locatie met fris opgedekt dik 2-persoons luchtbed. Als de avond valt is er sfeerverlichting voor binnen en buiten voorzien. Neem gezellig plaats op de loungestoeltjes, of speel een spelletje aan de low-dining table voor de tent.

Weekend (vrijdagmiddag tot zondagmiddag):€300,-
Midweek (maandagmiddag tot vrijdagmiddag):€350,-
Volle week (maandagmiddag tot zondagmiddag):€600,-

Glamping Deluxe Pakket

Voor ontspannen avonden installeren wij een houtgestookte hot-tub er bij voor 2 personen mét verrassingspakket! (Zuiver hout zelf te voorzien of extra bij te bestellen)

 

 

Weekend (vrijdagmiddag tot zondagmiddag):€400,-
Midweek (maandagmiddag tot vrijdagmiddag):€450,-
Volle week (maandagmiddag tot zondagmiddag):€700,-

Extra bij te huren

Luchtbed met slaapzak €15,- p.s.
Vuurkorf€15,-

Brandhout voor vuurkorf of hot-tub (aanmaakblokjes, aanmaakhoutjes en volle mand schoon brandhout)

 

€15,-

Kinder (slaap)feestje

Huur voor een weekend onze super knusse aangeklede tent met max. 8 slaapmatjes of 6 luchtbedden en slaapzakken voor een vaste prijs van €350,- plezier gegarandeerd!

Houd er rekening mee dat er met dit aantal geen zitplek of extra decoratie in de voortent is. Wel kleden we dit leuk aan met slingers!

Aanvragen

Mail voor aanvraag (vermeld daarbij de datum, adres en telefoonnummer) of voor meer informatie naar:  info@hetsas.nl

Transportkosten:  De eerste 30km vanuit onze bedrijfslocatie in Alphen zijn bij de prijs inbegrepen, voor elke extra kilometer wordt € 0,50 berekend.

Op zoek naar een leuke sta-plaats?  Wij zijn enorm fan van de volgende (boerderij) campings: